مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان گفت: برای نخستینبار، عمل جراحی برداشت تومور مخچه با موفقیت کامل در بیمارستان شهید دکتر قلیپور این شهرستان انجام شد.
علی حسینزاده اظهار کرد: یک بانوی ۶۴ ساله که پس از انجام جراحی چشم در شهرستان سقز دچار سرگیجه و اختلال تعادل شده بود، با مراجعه به اورژانس بیمارستان شهید دکتر قلیپور بوکان تحت بررسیهای تخصصی قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام معاینات اولیه و سیتیاسکن توسط دکتر «مهران بهرامی»، جراح مغز و اعصاب، وجود یک تومور خونریزیدهنده در ناحیه مخچه تشخیص داده شد و پس از بررسیهای تکمیلی و رد سایر علل احتمالی، بیمار بهعنوان کاندید جراحی معرفی شد.
حسینزاده با بیان اینکه وضعیت عمومی بیمار رضایتبخش است، گفت: بیمار هماکنون تحت مراقبتهای پس از عمل قرار دارد و روند درمانی وی بهخوبی در حال پیگیری است.







ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0