گلایه شهروند پیرانشهری از کمبود واکسن دوماهه نوزادان / درخواست برای رسیدگی فوری مسئولان

کمبود واکسن دو ماه نوزادان

یکی از شهروندان پیرانشهری با گلایه از کمبود واکسن‌های نوزادان در مراکز بهداشت این شهرستان، خواستار رسیدگی فوری مسئولان حوزه سلامت شد.

این شهروند اظهار کرد: روز گذشته پسرم را برای تزریق واکسن دوماهه به مرکز بهداشت بردم، اما فقط یکی از واکسن‌ها تزریق شد و گفتند واکسن دیگر موجود نیست و مشخص نیست چه زمانی تأمین خواهد شد. یعنی باید چند روز دیگر دوباره بیاییم و بچه دوباره تب کند؟ از یک طرف تشویق به فرزندآوری می‌کنند، اما از طرف دیگر واکسن پایه و ضروری کودکان تأمین نمی‌شود!!!

او با اشاره به نگرانی خانواده‌ها از پیامدهای تأخیر در برنامه واکسیناسیون بیان کرد: این مشکل فقط در پیرانشهر است یا در سطح استان وجود دارد؟ حداقل باید برنامه مشخصی برای تأمین واکسن ارائه شود تا مردم سرگردان نشوند.

این شهروند در پایان از مسئولان شبکه بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی درخواست کرد هرچه سریع‌تر نسبت به تأمین واکسن‌های نوزادان و اطلاع‌رسانی شفاف به خانواده‌ها اقدام کنند.