معضلی به نام نبود میدان میوه و تره‌بار در پیرانشهر تا عدم ساماندهی وانت های میوه فروش

این روزها حضور چشمگیر وانت‌های میوه‌فروش در سطح شهر پیرانشهر، به‌ویژه در خیابان‌های اصلی و مناطق پرتردد، به یک معضل جدی برای شهروندان تبدیل شده است. 
نبود میدان میوه و تره‌بار در پیرانشهر تا عدم ساماندهی وانت های میوه فروش، معضلی که دامن‌گیر شهروندان شده است
این روزها حضور چشمگیر وانت‌های میوه‌فروش در سطح شهر پیرانشهر، به‌ویژه در خیابان‌های اصلی و مناطق پرتردد، به یک معضل جدی برای شهروندان تبدیل شده است. 
وانت‌هایی که بدون هیچ‌گونه نظارت یا ساماندهی مشخص، نه تنها چهره شهر را نازیبا کرده‌اند، بلکه موجب ایجاد ترافیک، سد معبر، و مشکلات بهداشتی و اجتماعی نیز شده‌اند.
در حالی که شهروندان نیازمند دسترسی آسان، بهداشتی و منظم به میوه و تره‌بار هستند، جای خالی یک میدان میوه و تره‌بار مناسب و مجهز، بیش از پیش احساس می‌شود. 
سال‌هاست این مطالبه عمومی در میان مردم و رسانه‌ها مطرح شده، اما متأسفانه هنوز اقدام عملی مؤثری از سوی شهرداری، شورای شهر و دیگر نهادهای مسئول در این زمینه صورت نگرفته است.
نبود برنامه‌ریزی منسجم و بی‌توجهی مسئولان به ساماندهی این وضعیت، نه تنها به حقوق شهروندی خدشه وارد کرده، بلکه کسب‌وکار سایر اصناف مرتبط را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است. 
به راستی، تا چه زمانی باید شاهد تکرار این نابسامانی‌ها و بی‌توجهی‌ها باشیم؟
امید است مسئولان شهری هرچه سریع‌تر با اقدامی جدی و عملی، نسبت به ایجاد یک میدان میوه و تره‌بار استاندارد و همچنین ساماندهی وانت‌ میوه فروشان، گامی مؤثر در جهت رفاه عمومی و ارتقای نظم شهری بردارند.