افزایش مبتلایان به CCHF بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و جان باختن بیش از ۲۰ نفر در عراق

  دکتر شیخ رشیدی رئیس دامپزشکی پیرانشهر در گفتگو با خبرنگار پیرانشهر رووداو گفت؛ با فصول آب هوایی گرم و زمینه فعالیت کنه ها هر سال شاهد رخداد بیمار می باشیم و به دلیل همجواری با کشور عراق و تبادلات مرزی خطر ابتلای بیماری در شهرستان پیرانشهر محتمل می باشد دکتر شیخ رشیدی افزود؛ از […]

 

دکتر شیخ رشیدی رئیس دامپزشکی پیرانشهر در گفتگو با خبرنگار پیرانشهر رووداو گفت؛ با فصول آب هوایی گرم و زمینه فعالیت کنه ها هر سال شاهد رخداد بیمار می باشیم و به دلیل همجواری با کشور عراق و تبادلات مرزی خطر ابتلای بیماری در شهرستان پیرانشهر محتمل می باشد

دکتر شیخ رشیدی افزود؛ از همشهریان عزیز تقاضا می شود موازین بهداشتی و نکات امنیت زیستی را در چوب محیط کار و زندگی را مراعات کرده و جهت پیشگیری از رخداد بیماری نکات ذیل را رعایت فرمایند:
۱- از دست زدن به کنه ها و حشرات خوداری فرمایند
۲- از تماس با دام و ترشحات خونی و مخاطی اجتناب نمایند
۳- گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه فرمایند
۴- گوشت تازه خریداری شده را بعد ۲۴ ساعت در یخچال (۴ درجه )نگهداری نموده سپس اقدام به آماده سازی نمایند
۵- کبد، ریه، قلوه و … بعد از طی ۴۸ ساعت نگهداری در ۴ درجه یخچالی آماده سازی و پخت نمایند
۶- در صورت ظهور علایم درد، تب، بی حالی، بی اشتهایی و پرخونی و خونریزی و سایر آسیب های بافتی و غیره به مراکز درمانی مراجعه فرمایند