کاشت ۱۰ هزار اصله نهال صنوبر در محوطه تصفیه‌خانه فاضلاب پیرانشهر

اقدام با هدف توسعه فضای سبز، استفاده مفید از اراضی بدون استفاده، کمک به حفظ محیط زیست و ایجاد منبع درآمد پایدار در آینده انجام شده است.

هوشیار احمدیان، رئیس اداره آب و فاضلاب پیرانشهر، در گفت‌وگو با خبرنگار «پیرانشهر رووداو» از اجرای طرح کاشت ۱۰ هزار اصله نهال صنوبر در اراضی بلااستفاده محوطه تصفیه‌خانه فاضلاب این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری اصولی از ظرفیت‌های موجود، اظهار داشت: این اقدام با هدف توسعه فضای سبز، استفاده مفید از اراضی بدون استفاده، کمک به حفظ محیط زیست و ایجاد منبع درآمد پایدار در آینده انجام شده است.

احمدیان افزود: نهال‌های صنوبر به دلیل رشد سریع، سازگاری مناسب با شرایط اقلیمی منطقه، نقش مؤثر در کاهش گرد و غبار، تولید اکسیژن و بهبود شرایط زیست‌محیطی، از گونه‌های مناسب برای اجرای این طرح محسوب می‌شوند.

مدیر امور آب و فاضلاب پیرانشهر همچنین خاطرنشان کرد: آبیاری این نهال‌ها با استفاده از پساب تصفیه‌شده خروجی تصفیه‌خانه فاضلاب انجام می‌شود که این موضوع علاوه بر جلوگیری از هدررفت منابع آب، نمونه‌ای از استفاده اصولی و بهینه از پساب در راستای توسعه پایدار و حفاظت از منابع آبی است.

وی در پایان تأکید کرد: مجموعه آب و فاضلاب پیرانشهر در کنار ارائه خدمات زیرساختی، اجرای طرح‌های زیست‌محیطی و توسعه فضای سبز را نیز به‌صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است.