بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو

16 آذر، روز دانشجو

روز دانشجو نماد بیداری اسلامی و عینیت بخشیدن به آرمان های علمی و فرهنگی و تجلی بصیرت و مظهر ایثار و استقلال و آزادی است؛ جنبش های دانشجویی همواره نقش تعیین کننده ای در مبارزات آزادی خواهانه مردم بیدار کشورمان داشته اند و حضور آگاهانه دانشجویان همراه با مردم انقلابی اجازه نداده تا دشمنان در امور داخلی و خارجی کشورشان دخالت کنند.

  روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، بعنوان روز مقاومت در برابر استکبار و نمایانگر روح استکبار ستیزی، استقلال طلبی و عدالت خواهی دانشجویان در پرتو اسلام و روز به اهتزار درآمدن لوای دشمن شناسی قشر بیدار و نخبه جامعه است و امروز نیز دانشگاهیان برای حفظ حرمت خون شهیدان و صیانت از اصول و آرمان های اصیل اسلام و انقلاب همچون شهدای جهاد علمی از بذل جان خویش دریغ نمی کنند.

     بی شک تداعی روز دانشجو در خاطره ملت ایران و بزرگداشت سالانه آن یک ضرورت تاریخی و وظیفه ملی است؛ لذا دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر با نور ایمان و با تکیه بر قدرت لایزال خداوند متعال ضمن تأکید بر زنده نگه داشتن این روز که به منزله زنده نگه داشتنِ حلقه اتصال خون شهیدان دانشجو و بیداری و پویایی اسلامی دانشگاهیان است، تجدید پیمان خود را با آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام داشته و روز دانشجو را گرامی می داریم.

امید است اساتید دلسوز و کارکنان شریف این دانشگاه از پس مسولیت سنگین هموار کردن مسیر تحول علمی و اخلاقی دانشجویان برآیند و امکاناتی فراهم آورند تا این جوانان مستعد و آماده برای ایران عزیز در عرصه ی علم، دانش، آزادی و آزادگی غرور آفرینی کنند و با پشتکار، تلاش و خودباوری که خصلت هر دانشجوی متعهد ایرانی است قدم در راه اعتلای فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی برداریم.

دکتر محمد سلطانی      
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد پیرانشهر