تولیدکنندگان محصولات ارگانیک شامل تخفیف حق بیمه می شوند

[quote bgcolor=”#f2f2f2″ arrow=”yes”]یحیی خلیلی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی دستورالعمل تخفیف ۲۰ درصدی حق بیمه، برای تولیدکنندگان محصولات ارگانیک استان صادر شده است[/quote] یحیی خلیلی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جلسه تامین مشوق های لازم برای تولید محصولات کشاورزی گواهی […]

[quote bgcolor=”#f2f2f2″ arrow=”yes”]یحیی خلیلی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی دستورالعمل تخفیف ۲۰ درصدی حق بیمه، برای تولیدکنندگان محصولات ارگانیک استان صادر شده است[/quote]

یحیی خلیلی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جلسه تامین مشوق های لازم برای تولید محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک اظهار کرد: تولید محصولات گواهی شده به دلیل اینکه میزان آلاینده ها و نیترات در آنان کمتر از حد مجاز و یا مطابق با استانداردهای مربوطه است، گام بسیار مهمی در اطمینان از سلامت مواد غذایی و نهایتا تامین سلامت جامعه به حساب می‌آید.

خلیلی افزود: بر همین اساس دستورالعمل تخفیف حق بیمه، به میزان درصد در حق بیمه سهم بیمه‌گذار برای تولیدکنندگان محصولات گواهی شده و ارگانیک با اخذ تاییدیه از شرکت‌های مورد قبول سازمان ملی استاندارد در دستور کار صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

او ادامه داد: طرح تولید محصول گواهی شده با همکاری وزارتخانه های جهاد کشاوزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد به عنوان دستگاه های حاکمیتی مرتبط با سلامت غذا اجرا می شود که برای فرهنگ سازی این امر، مشارکت همگانی نیاز است.

رییس گروه سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به محصولات گواهی شده در استان گفت: در حال حاضر برای تولید محصولاتی از جمله سیب در اشنویه، انگور در ارومیه و گوجه فرنگی در میاندوآب و بوکان در راستای اجرای تولید محصول گواهی شده و استاندار نظارت می شود.

خلیلی با بیان اینکه متقاضیان تولید محصولات گواهی شده  باید در سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها ثبت نام کنند، اضافه کرد: اجرای این طرح در سایر محصولات از قبیل سیب زمینی ، پیاز و خیار هم در اولویت قرار دارد.