اشنویه بهشت باستان شناسان ایران و جهان

اشنویه بهشت باستان شناسان مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت : شهرستان اشنویه به دلیل دارا بودن ابنیه تاریخی و باستانی بهشتی ابرای باستان شناسان داخلی و خارجی است و این امتیاز می تواند در جهت ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در این شهرستان موثر واقع شود. به گزارش […]

اشنویه بهشت باستان شناسان

مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت : شهرستان اشنویه به دلیل دارا بودن ابنیه تاریخی و باستانی بهشتی ابرای باستان شناسان داخلی و خارجی است و این امتیاز می تواند در جهت ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در این شهرستان موثر واقع شود.

به گزارش پیرانشهر رووداو و به نقل از ایرنا، جلیل جباری روز شنبه در جلسه بررسی وضعیت آثار تاریخی اشنویه اظهار کرد: قلاتگاه (ریکاوه) یکی از آثار تاریخی اشنویه است که باید برنامه جامع چند ساله برای آن تعریف و برای حفظ و نگهداری آن تمهیداتی اندیشیده شود.
وی گفت: بحث اثار تاریخی در شهرستان اشنویه مساله مهمی است و به دلیل هم‌مرز بودن با ترکیه و عراق می تواند در مورد توجه کشورهای خارجی نیز قرار گیرد.
وی همچنین توجه بیش از پیش به حوزه میراث فرهنگی در اشنویه را خواستار شد.
فرماندار اشنویه گفت: حفظ و حراست از میراث فرهنگی شهرستان از مسایل مهم و در خور توجه است
اسعد خضری گفت: شهرستان اشنویه از لحاظ محوطه های باستانی ویژگی خاص دارد و همت و تلاش مسئولان این شهرستان بر این است که از این میراث نگهداری و آن را معرفی کنند.
کارشناس میراث فرهنگی استان نیز در این رابطه گفت: اشنویه به دلیل کثرت آثار تاریخی از جمله کتیبه ‘کیله شین’ و کتیبه ‘عین الروم’ باید در مرکز توجه قرار گیرد.
رضا حیدری افزود: مطالعات موثر در تاریخ اشنویه پاسخگوی بسیاری از سوالات تاریخی است و با جذب هیئت های خارجی و داخلی زمینه جذب گردشگر و اشتغال پایدار در اشنویه و منطقه ایجاد می شود.
شهرستان اشنویه در غرب استان آذربایجان غربی قرار گرفته و بیش از هفتاد هزار نفر جمعیت دارد.

 

اشنویه بهشت باستان شناسان